Top

Ruilen & Retourneren

Bij Silkmood hebt u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is.
 
Bent u niet tevreden met je aankoop, dan kun je hem terugsturen in originele verpakking binnen een zichttermijn van 14 dagen.  Na het verstrijken van zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.
Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Die kun je niet terugsturen. Neem contact met ons op als je twijfelt of jouw product terug mag.
 
Controleer direct na ontvangst van het artikel of het juiste artikel geleverd is en of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden.  
 
Wilt u uw bestelling of een deel hiervan retourneren, dan kan dit uitsluitend op de volgende manier:

Direct na ontvangst schriftelijk contract te nemen met Silkmood. Niet vergeten uw bestelling nummer te vermelden.  Stuurt u dan het artikel met een kopie van de factuur eventueel met daarop de reden van het retourneren.

 

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.


Binnen de zichttermijn van 14 dagen
Voor zover mogelijk in de originele verpakking, inclusief de originele labels
Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd   
 
Het retouradres dat duidelijk op de verpakking moet worden vermeld is:
Silkmood
Felix timmermanslaan 5
2547 Lint
België

De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het betreffende artikel defect is.

Vraag hierbij om een verzendbewijs zodat uw retourzending te volgen is via track - en trace. 


Het bedrag zal worden terugbetaald binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending.  
 

Voorraad

 

Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of dat het is uitverkocht. U wordt hiervan door ons z.s.m. op de hoogte gebracht. In dit geval heeft de klant het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.  


 
 
Aanbiedingen
Nieuwe producten