Top

Verzenden & Betalen

Wat zijn de verzendkosten?
Voor een bestelling van meer dan €69 (in Belgie, Nederlands,Frankrijk, Duitsland) is de verzending gratis. Voor een bestelling minder dan €69 betaalt u een bijdrage van 5,95€ voor het klaarmaken, transporteren en afleveren van uw bestelling.Wanneer u meerdere artikelen bestelt kunnen deze als 1 pakket verzonden worden. U krijgt een overzicht van de verzendkosten in de eerste stap van het bestelproces.  
 
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Uw bestelling wordt verstuurd via DPD en Bpost. De levertijd bedraagt gemiddeld 2 werkdagen binnen Belgie (weekenden en feestdagen zijn daarbij niet inbegrepen). Voor Buurlanden ( Nederland, Frankrijk, Duitsland...) duurt  2 à 4 dagen.
 
Indien u verkiest om vooruit te betalen, dan wordt  uw bestelling verstuurd zodra uw betaling ontvangen is. Afhankelijk van uw bank kan het 2 tot 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons ontvangen is, hierdoor kan de levertijd aanzienlijk langer worden.

 
Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis bent op het moment van de levering, dan ontvangt u een bericht dat een pakket kan opgehaald worden. U kunt vervolgens ofwel het pakket afhalen bij een DPD parcelshop of Post kantoor. Alle informatie hierover staat op het bericht.  

Mijn bestelling is niet geleverd. Wat nu?
Indien uw bestelling niet is geleverd na 5 werkdagen. Neem dan contact op met onze klantendienst.
 
Betalingsmogelijkheden
 
Vooruitbetalen
Indien u kiest om vooruit te betalen, ontvangt u na het versturen van uw bestelling een bevestiging per e-mail met onze bankgegevens. Uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling is ontvangen door ons. Afhankelijk van uw bank kan het 2 tot 4 werkdagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen en hierdoor kan de levertijd aanzienlijk langer worden.
Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, neem dan contact op met ons: info@silkmood.be of maak het verschudige bedrag over op onze rekening en verwittig ons.
Voor een snelle behandeling, raden wij u aan om ons het betalingsbewijs van de bank toe te voegen in uw mail.   
                        
Bij het overschrijven vermeld het bestelnummer.
De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling voor u gereserveerd(maximal 7dagen).
 
Bankgegevens van Silkmood
Begunstigde: Silkmood Bvba
Rekeningnummer: 
Bank: AXA

IBAN: BE07751209561466  

BIC: AXABBE22 


Betalen met paypal :
Indien u kiest om met PayPal te betalen, kies dan aub de optie paypal ipv. Paypro ( alleen voor betalen met Ideal).  U wordt meteen doorgestuurd naar de PayPal-website. Indien u al een Paypal account hebt, kunt u direct inloggen en de betaling bevestigen. Als u nieuw bent bij PayPal kunt u een PayPal-rekening openen en de betaling bevestigen.  Het duurt slechts een paar minuten voordat wij de betaling ontvangen.
Voor het retourneren wordt het bedrag weer bijgeschreven op uw PayPal-account.
 
Betalen met iDEAL
Bij iDEAL wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw bank. U hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als u gebruik maakt van uw internetbankieren.
 
Betalen met creditcard
U kunt ook bij ons veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa, Mister Cash, Maestro. Na de kiezen van de betaalwijze wordt u doorgestuurd naar de betaalomgeving. 
 
 
Hoe voer ik de kortingscode in? 
Nadat u uw producten hebt gekozen, gaat u naar winkelwagen en hier voert u de kortingscode in. Het te betalen bedrag wordt dan direct verminderd met uw korting.   U kunt een kortingscode niet meer invoeren nadat u de bestelling heeft geplaatst. 

 
Retourneren: 
Bent u niet tevreden met geleverde artikelen, dan heeft u de mogelijkheid uw items te retourneren. Alle goederen kunnen binnen 14 dagen naar ons worden geretourneerd indien deze niet zijn gebruikt.  Het bedrag zal worden terugbetaald binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending.  
 
 
Als u nog vragen heeft over onze producten of diensten, mag u ze hier ook aan ons stellen.
@Aanbiedingen
Nieuwe producten