Top

Zijden Dekbed en Kussen

Zijden dekbed:
Silkmood hoge kwaliteit zijden dekbed is gevuld met pure moerbei zijde met lange zijden vezels. Onze zijden dekbedden worden handmatig getrokken en gestapeld. De lange zijden vezels zorgen er ook voor dat de vulling beter op zijn plaats blijft zitten. De vulling wordt met hand vastgenaaid in de overtrek om de luchtigheid en zachtheid van de zijden vulling te behouden. Daarom voelt een  zijden dekbed van Silkmood heerlijk zacht en comfortabel aan. 
Zijden dekbed heeft een zeer goede vocht- en temperatuurregulatie. Daarom is een zijden dekbed de beste keuze als je ‘s nachts veel transpireert. 
Hoe een juiste zijden dekbed kiezen?

Zijden kussen

Een zijden hoofdkussen is zacht, luchtdoorlatend en voelt zeer aangenaam aan. Een zijden kussen past zich aan de lichaamstemperatuur aan en vormt zichzelf. Bovendien is een zijden hoofdkussen antiallergisch en stof mijt vrij.

Wij gebruiken de beste kwaliteit 100% moerbei zijde vulling, die een lange levensduur biedt.  Voor een optimaal slaap comfort biedt Silkmood geen zijden kussens aan met gemixte vulling van polyester en zijde.